Butiken

Allt började med Erling Hönborgs stora passion för akvaristik, och vintern 2004 övertog han butiken Akvarie-Hobby. Med en lika stor passion för andra djur var en komplett zoobutik inte långt borta.
Sagt och gjort, I december 2006 öppnade vi dörrarna till förmodligen Uppsalas bästa zoobutik, Djur-Hobby, som en systerbutik till Akvarie-Hobby. År 2013 valde vi att slå ihop butikerna för att öka tillgängligheten till kunderna och för att ha mer utrymme att växa på. Idag drivs butiken av Erling tillsammans med sin dotter Denise. Tillsammans har vi som jobbar på Djur-Hobby många års erfarenheter av hållning och avel av dem flesta djur vi säljer. Vi tummar varken på kvalité eller kunskap. På Djur-Hobby har vi tillbehör för både dina håriga och icke håriga djur. Vi har även Uppsalas bästa utbud på akvariefisk och tillbehör. På våren öppnar vi även vår damm avdelning med ett utbud på fisk och foder.

Djur-hobby kan erbjuda dig och dina djur ett stort utbud av många ledande märken till bra priser. Vår ambition är att du skall få en komplett butik för alla dina husdjur.

Saknar du något är du varmt välkommen att fråga personalen så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.